Nauti Mass Extremen takaamista vaikutuksista. Valitse tämä tuote ja arvioi itse!

Uusin luettelo parhaista lihas pillereitä

On hyvin tiedossa, että lihasmassan rakentaminen ei ole helppo tehtävä. Se vaatii todella suurta sitoutumista, johdonmukaisuutta ja kärsivällisyyttä. Jos aiot kasvattaa lihasmassaa, on tärkeää antaa kehollesi sopivia rakennus- ja energiamateriaaleja. Tämän vuoksi esimerkiksi ruokailutottumukset joutuvat usein muuttumaan huomattavasti. Sinun on kuitenkin myös oltava tietoinen siitä, että sekä asianmukaisesti toteutettu harjoittelu että asianmukaisesti säädetty lisäravinne ovat myös erittäin tärkeitä asioita, jotka on otettava huomioon. Markkinoiden parhaiden lisäravinteiden avulla voit huolehtia proteiini-, energia- ja uudistumisvarastostasi ongelmitta.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Mass Extreme on tuote, jonka ensisijainen tarkoitus on helpottaa lihasmassan rakentamista. Koska sekä lihaskudoksen uudistuminen että kehittyminen on hyvin monimutkainen prosessi, kannattaa hakea lisätukea Mass Extreme -tablettien muodossa. Tämä ravintolisä sisältää aktiivisia ainesosia, joiden tarkoituksena on tehokkaasti tukea koko mainittua prosessia ja nopeuttaa sitä. Nämä komponentit perustuvat luonnollisiin aineisiin. Näitä ovat esimerkiksi fosfatidihappo, 4-aminovutaanihappo, macajuuriuute, b6-vitamiini tai magnesium. Tämän ainutlaatuisen tuotteen käytön ansiosta harjoittelustasi voi tulla helpompaa ja suorituskykysi voi parantua.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Testolan on ensisijaisesti nykyaikainen valmiste kapseleiden muodossa. Tämä lisäosa on luotu miehille, jotka haluavat vahvistaa kehon luonnollisia miehen ominaisuuksia ja kykyjä. Lisäämällä testosteronin eritystä Testolan vaikuttaa myönteisesti miesten suorituskykyyn ja muun muassa lisää energiaa, vahvistaa, lisää lihasmassaa, lisää libidoa, parantaa erektiota ja parantaa siemennesteen parametreja. On myös tärkeää tietää, että Testolan on 100-prosenttisesti luonnollinen koostumus.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Toinen ja tässä tapauksessa viimeinen ehdotus erinomaisesta tuotteesta lihasmassan saamiseksi on TestoBoost. Se on kehitetty nostamaan tärkein mieshormoni, ja enemmän, mahdollisuuksien korkeuksiin. Se on tuote kaikille, jotka arvostavat kovaa harjoittelua, suurta uudistumista ja myös niille miehille, jotka haaveilevat antiikin kreikkalaista jumalaa muistuttavasta ruumiinrakenteesta. Huolellisesti valittujen ainesosien ja huolellisesti suunnitellun kaavan ansiosta voit huomata suuren eron lihasmassassasi jo yhden kuukauden kuluttua.

Andrzej

Karol

Olen treenannut säännöllisesti kuntosalilla jo monta kuukautta, mutta se ei tuota minulle haluamiani tuloksia. Joten päätin ottaa Mass Extreme -lisäravinteen ja olen todella tyytyväinen. Suosittelen sitä!

Lisää >>

Mateusz S.

Nikodem

Olen huolehtinut vartalostani jo muutaman vuoden ajan ja pyrkinyt saavuttamaan unelmieni vartalon. Prosessi ei kuitenkaan ole niin helppo kuin miltä se saattaa vaikuttaa. Toisin kuin näyttää, liikunta ja ruokavalio yksinään ovat usein riittämättömiä. Siksi päätin ottaa Mass Extreme -lisäravinteen. Aluksi suhtauduin siihen epäilevästi, mutta ajan myötä aloin huomata yhä enemmän vaikutuksia. Voin varmasti suositella tätä tuotetta kaikille, jotka haluavat saada lihasmassaa nopeasti ja tehokkaasti.

Lisää >>

Dzik

Mikołaj

En ole koskaan uskonut lihaslisäravinteisiin, mutta epätoivoni sai minut antamaan niille periksi monien täydellisen lihasmassan rakentamisyritysten jälkeen. Säännöllinen liikunta, oikea ruokavalio ja ennen kaikkea Mass Extreme -lisäravinteet ovat lopulta tehneet minusta erittäin tyytyväisen kehooni.

Lisää >>

polski | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |

Lisäravinteet painonnousuun ja lihasten kasvuun
. Aktiiviset urheilijat ennemmin tai myöhemmin ihmettelevät: mitä urheilulisäravinteita valita lihasmassan saamiseksi? Mihin kannattaa kiinnittää huomiota ennen kaikkea, jotta et uhraa terveyttäsi ja hyvinvointiasi harjoittelun tehokkuuden vuoksi. Tässä artikkelissa tarkastelemme urheiluravintovalikoiman viittä parasta lisäravinteista lihasten kasvuun.

Tabletit massaa varten

Kun puhumme urheilun lisäravinteet massa numero yksi on tietenkin proteiini. Proteiini hajoaa elimistössä aminohapoiksi, jotka ovat lihassyiden tärkein "rakennusaine". Täällä voit käyttää mitä tahansa sitä, sekä "nopeaa" heraa että ilmaista kaseiinia tai jopa yhdistettyjä proteiinisekoituksia:

. * Heralisä juodaan välittömästi harjoittelun jälkeen nopeuttamaan palautumista; * Kaseiinia (sen suosituin muoto on mikrosellulaarinen, siinä ei ole epämiellyttävää makua) suositellaan juotavaksi yöllä - koska unen aikana korjausprosessit eivät pysähdy, vaan päinvastoin; * Eri proteiinityypeistä koostuvaa yhdistelmää voidaan juoda aterioiden välillä ja muina kuin harjoituspäivinä proteiinin osuuden lisäämiseksi ruokavaliossa.

Aktiivinen lihaskasvu ei kuitenkaan vaadi ainoastaan ylimääräistä proteiinia, vaan ylipäätään ylimääräisiä kaloreita. Jos juot puhdasta proteiinia harjoittelun jälkeen, se vie suurimmaksi osaksi hukkaan menneen voiman ja sisäisten energiavarastojen - glykogeenin - palauttamisen. Siksi sinun on lisättävä hiilihydraatteja proteiiniin.

Gainer on runsaskalorinen proteiini-hiilihydraattipirtelö, joka on suunniteltu erityisesti muurinpohjalaisille urheilijoille. Sen avulla ylijäämä - tai ylimääräiset - kalorit syntyvät helposti, ja gainerin proteiini lähetetään välittömästi korjaamaan ja vahvistamaan lihassyitä. Voidaan sanoa, että gainer on lisäosa, joka on suunniteltu vain painonnousuun. Se on erityisen tärkeää, jos sinulla on ektomorfinen ruumiinrakenne - hoikka, vähän rasvaa. Tällaisten ihmisten on vaikea lihoa ilman urheiluravintoa.

Toisaalta, jos olet taipuvainen ylipainoon, Gaineria tulisi käyttää varoen. Hitaita hiilihydraatteja, esimerkiksi isomaltuloosaa, sisältävä lisäravinne on suositeltavampi - tällainen ravinto ei aiheuta äkillisiä piikkejä veren insuliinipitoisuudessa ja antaa pidemmän kylläisyyden tunteen.

Toinen lihaskudoksen kasvun kannalta olennainen urheilulisä on välttämättömät aminohapot BCAA. Tämä on L-leusiinin, L-isoleusiinin ja L-valiinin seos.

. 1.Leusiini lihasten proteiinisynteesissä aktivoi anabolisia prosesseja. Suojaa lihassäikeitä vaurioilta intensiivisen harjoittelun aikana. Lisää insuliinisynteesiä ja vähentää glykogeenin hajoamista, ylläpitää kehon vesitasapainoa. 2.Isoleusiini antaa lihaksille happea, lisäravintoa ja stimuloi niiden kasvua. Säätelee verensokeria. Palauttaa aktiivisesti vaurioituneita lihassäikeitä, lisää yleistä kestävyyttä. Isoleusiini on erityisen tehokasta intensiivisen liikunnan yhteydessä. 3.Valiini elvyttää kehoa fyysisen ponnistelun jälkeen. Se antaa lihaksille energiaa, lisää kestävyyttä ja keskittymiskykyä harjoittelun aikana. Aminohappo ylläpitää typpitasapainoa ja säätelee serotoniinitasoja.

Kyllä, näitä aminohappoja on kaikissa proteiineissa, myös herassa. Mutta puhtaassa muodossaan ja 2:1:1-suhteessa nämä urheilulisät edistävät aktiivisesti lihasten kasvua.

Painonnousijat. Pre-workout-kompleksit massaa varten

Klassinen esiharjoittelukompleksi ei vaikuta suoraan lihasten kasvuun, vaan lähinnä voiman indikaattoreihin. Tällaiset lisäravinteet lisäävät kestävyyttä ja lisäävät elinvoimaa, koska ne sisältävät yleensä piristeitä - kofeiinia, tauriinia ja guaranaa. Tämä on toisaalta hyödyllistä, koska se auttaa mobilisoimaan kaikki kehon ponnistelut.

Mutta toisaalta ne kaikki lataavat sydäntä ja verisuonia, mikä on varsin haitallista ja joskus jopa vaarallista. Lisäksi kehittyy tottumuksia, ja säännöllisessä käytössä annosta on tarpeen suurentaa. Tämä ei lievästi sanottuna ole hyväksi terveydelle.

Samaan aikaan uuden sukupolven esiharjoittelut ovat yleensä monimutkaisia aminohappoja ja urheilijoille tarkoitettuja lisäravinteita, myös sellaisia, jotka lisäävät lihasten kasvua. Yleisimmät näistä ovat:

Arginiini lisää lihasmassaa - se kiihdyttää testosteronin ja kasvuhormonin tuotantoa. Tästä syystä se alentaa ihonalaisen rasvan määrää, parantaa lihasten rentoutumista ja stimuloi diaforeesia. Alentaa huonoa kolesterolia, lisää typpioksidia eli arginiini parantaa verisuonten sävyä. Se on voimakas antioksidantti ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Beeta-alaniini lisää lihassupistusten voimakkuutta, minkä ansiosta voit saada aikaan voimakkaampia liikkeitä harjoittelun aikana. Vähentää väsymystä, lykkää "lihasvajauksen" puhkeamista. Säätelee verensokeritasoja, estää glykogeenin hajoamista. Alaniini on tarkoitettu hypotensiivisille ja hypoglykeemisille urheilijoille kestävyyden lisäämiseksi. Kreatiini, joka tuottaa energiaa lihaksille ja lisää voimaa harjoittelun aikana. Puhumme siitä tarkemmin jäljempänä - tai lue aiempi artikkelimme. Glutamiini auttaa muiden aminohappojen synteesissä ja osallistuu siten sekä harjoituksen jälkeiseen lihasten palautumiseen että uusien lihassäikeiden rakentamiseen. Sillä on lievä stimuloiva vaikutus, joka antaa sinulle lisää puhtia ja energiaa tehokkaaseen harjoitteluun. Immuunijärjestelmää vahvistava.

. Oletetaan, että Amino Power -valmistekompleksi sisältää 3,8 gr. BCAA, 3,8 g arginiinia, 3,8 g beeta-alaniinia ja 1,8 g kreatiinia annosta kohti. Se lisää voimaa ja kestävyyttä turvallisesti sydän- ja verenkiertoelimistölle, antaa sinulle energiaa ennen harjoittelua ja mahdollistaa mahdollisimman tehokkaan palautumisen. Sitä voidaan kutsua urheilulisäksi lihasmassan kasvattamiseen.

Runkotyypit

Erityiset urheiluravintovalmisteet lihasmassan lisäämiseksi valitaan monien eri vivahteiden ja kriteerien perusteella. Yksi näistä on henkilön vartalotyyppi.

Amerikkalaisen lääkärin William Herbert Sheldonin yleisimmän luokittelun mukaan ihmiset jaetaan endomorfiin, ektomorfiin ja mesomorfiin.

1. endomorfinen

Tälle vartalotyypille on ominaista leveä vyötärö, hartiat ja lantio, ranteen ympärysmitta on yli 20 cm ja jalat ovat yleensä vartaloa lyhyemmät. Hitaan aineenvaihduntansa vuoksi endomorfit ovat alttiita lihavuudelle ja usein ylipainoisia.

2. ektomorfinen

Hoikka ruumiinrakenne, kapea vyötärö, hartiat ja lantio, pitkät käsivarret ja jalat. Tällaisen henkilön aineenvaihdunta kiihtyy, joten kehon rasvaprosentti on hyvin alhainen. Ektomorfiselle lihasmassaa annetaan suurella vaivalla. Siksi hän valittaa niin usein: "Harjoittelen seitsemänteen hikeen asti, ja lihakset tuskin kasvavat...".

3. mesomorfinen

Voimme varmasti sanoa, että tämän vartalotyypin edustajat olivat alun perin onnekkaita, koska he ovat luonnostaan urheilullisia. Mesomorfien olkapäät, vyötärö ja lantio ovat keskimäärin leveät. Lihakset "reagoivat" hyvin kuormitukseen ja kasvavat aktiivisesti, ja mahdollinen ylimääräinen rasva voidaan helposti hävittää. Ruokavalio ja koulutus pelastavat!

Oikea ravitsemus lihasmassan saamiseksi
Ennen kuin kuvaamme suosituimpia urheiluravintovalmisteita lihasten "pumppaamiseksi", annamme joitakin käytännön vinkkejä endomorfien, ektomorfien ja mesomorfien järkevään ravitsemukseen.

Steroidit massaa varten

. Tämä on vitamiinin kaltainen aine, jota esiintyy lihaksissa - ja vastaavasti lihaksissa. Keho tuottaa sitä itse, mutta joskus se ei riitä riittävään voimaharjoitteluun. Sillä on kuitenkin se ominaisuus, että se kerääntyy lihaksiin, kun juot sitä kuukausittain - haluttujen tasojen ylläpitämiseksi.

Ennen kaikkea kreatiini antaa lihaksille energiaa - se nopeuttaa adenosiinitrifosforihapon eli ATP:n synteesiä ja hidastaa sen virtausta. ATP on tärkein solunsisäinen "polttoaine" harjoituksen aikana. Se lisää ravintoaineiden saantia lihassyihin, lisää verenkiertoa ja solujen välisiä hermoyhteyksiä. Stimuloimalla anabolisia prosesseja kreatiini antaa lihasten uudistua nopeammin kuormituksen jälkeen ja näyttää paremmalta. Lisäksi se edistää optimaalista vesikiertoa lihaksissa, mikä vaikuttaa pitkälti lihasten kevenemiseen.

Kaiken kaikkiaan kreatiini vähentää väsymystä, mahdollistaa intensiivisemmän harjoittelun, mikä on tärkeää massa-aikana ja tekee CREATINE MONOHYDRATEsta yhden suosituimmista lisäravinteista lihasmassaa varten.

Omega-3-rasvahappoja on tunnettu lapsuudesta asti
Omega-3-tyydyttymättömät rasvahapot ovat aine, jonka vuoksi kalaöljy on todella arvostettu. Nyt ei kuitenkaan tarvitse niellä ikävää öljyistä nestettä, sillä nykyaikaisen tekniikan ansiosta Omega-3-rasvahappoja voidaan pakata neutraalin makuisiin kapseleihin, joissa ei ole epämiellyttävää makua.

Omega-3 vahvistaa merkittävästi immuunijärjestelmää. Lihasmassan kasvattamisessa tämä on erityisen tärkeää - loppujen lopuksi muun muassa regeneratiiviset prosessit liittyvät niihin. Karkeasti sanottuna proteiini ja sen aminohapot ovat kehomme "tiiliä", kun taas rasvahapot ovat "sementtiä".

Lisäksi Omega-3 vähentää sydämen ja verisuonten rasitusta, lisää yleistä kestävyyttä ja stressinsietokykyä. Tyydyttymättömien rasvahappojen puute voi johtaa vakaviin aineenvaihdunnan häiriöihin.

Omega-3-rasva tulisi ehdottomasti ottaa toisen aterian yhteydessä, sillä muuten ne imeytyvät huonosti ja voivat aiheuttaa suolistohäiriöitä.

Parhaat lisäravinteet lihasten kasvuun: Prime Kraftin asiantuntijoiden suositukset


Nykyaikainen urheiluravitsemus tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja urheilumenestyksen saavuttamiseksi ja kehon " luomiseksi ". Yhteenvetona kaikesta edellä mainitusta, suosittelemme lisäravinteiden ottamista massaa varten seuraavien kaavojen mukaisesti:

Gainer - heti harjoittelun jälkeen;
Kreatiini aamulla ja harjoittelun jälkeen kuukauden ajan, sitten tauko;
BCAA:t - ennen harjoittelua tai harjoittelun aikana;
Pre-workout-kompleksit ennen voimaharjoittelua;
Omega-3 yhdessä aamiaisen kanssa;


Urheilulisäravinteet lihasmassan lisäämiseksi vaikuttavat ensisijaisesti oikealla ravitsemuksella ja intensiivisellä harjoittelulla. Lisäksi sinun on seurattava yleistä päivittäistä työjärjestystäsi, selviydyttävä univajeesta ja varattava riittävästi aikaa lepoon.anaboliset steroidit mistä, steroidit, anaboliset steroidit, anabolinen steroidi, steroidien käyttö kokemuksia, anabolinen steroidi, testosteroni piikki, anaboliset steroidit haitat, testosteronin käyttö, steroidit kokemuksia, steroidien käyttö, testosteroni lisä haitat, anaboliset steroidit hinta, anaboliset steroidit mistä, anabolinen, anaboliset steroidit laillisuus, testosteroni, steroidit netistä, testosteronihoito haitat, steroidit suomessa, anabolia, steroidit hinta, testosteroni lääke, alkoholi testosteroni, testosteroni kuuri, kasvuhormoni sivuvaikutukset, paras testosteroni valmiste, testosteroni pillerit, ensimmäinen testo kuuri, testo kuuri, anabolinen reaktio, testosteroni lääkkeet, vapaa testosteroni laskuri, testosteroni korvaushoito, testosteroni valmiste, testosteroni vaikutus, liika testosteroni miehillä, testosteroni testi, testosteronihoito, testosteronihoito kokemuksia, testosteron, testosteroni masennus, liika testosteroni naisella, lisää testosteronia, testosteroni hoito, propionaatti lakka, testosteroni lisä kokemuksia, mistä saa testosteronia, testosteroni nousuun, mistä testosteronia, testosteroni arvot, testosteronia, raskauden ensimerkit, kaljuuntumisen esto, vapaa testosteroni, mieshormoni, uusi lääke kaljuuntumiseen, kaljuuntumisen merkit, hormonikorvaushoito sivuvaikutukset, kasvuhormoni lapselle, testosteroni nainen, testosteroni naisella, mieshormonit, mistä ostaa testosteronia, steroidit netistä, anabolisia steroideja netistä, steroidien tilaus netistä, paras proteiinijauhe, testosteroni lisä, lihasmassan kasvatus, lihaskasvu, proteiinin lähteet, ldl kolesteroli, masennus itsehoito, kasvuhormoni, kreatiinipyruvaatti, mistä ostaa testosteronia, mistä steroideja, lihasten kasvatus