Geniet van de gegarandeerde effecten van Mass Extreme. Kies dit product en oordeel zelf!

De nieuwste lijst van de beste spierpillen

Het is algemeen bekend dat het opbouwen van spiermassa geen gemakkelijke opgave is. Het vereist echt een enorme inzet, consistentie en geduld. Als u van plan bent uw spiermassa te vergroten, is het van essentieel belang uw lichaam te voorzien van geschikte bouw- en energiestoffen. Hierdoor moeten aspecten zoals eetgewoonten vaak een aanzienlijke metamorfose ondergaan. U moet zich er echter ook van bewust zijn dat zowel een goed uitgevoerde training als een goed aangepaste supplementatie ook uiterst belangrijke punten zijn waarmee rekening moet worden gehouden. Met de beste supplementen op de markt kunt u zonder problemen voor uw eiwit-, energie- en regeneratievoorziening zorgen.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Mass Extreme is een product dat in de eerste plaats bedoeld is om de opbouw van spiermassa te vergemakkelijken. Omdat zowel de regeneratie als de ontwikkeling van spierweefsel een zeer complex proces is, is het de moeite waard om te grijpen naar extra ondersteuning in de vorm van Mass Extreme-tabletten. Dit voedingssupplement bevat actieve bestanddelen die bedoeld zijn om het hele genoemde proces doeltreffend te ondersteunen en te versnellen. Deze bestanddelen zijn gebaseerd op natuurlijke stoffen. Daartoe behoren fosfatidinezuur, 4-amino-butaanzuur, maca-wortelextract, vitamine b6 of magnesium. Dankzij het gebruik van dit unieke product kunnen uw trainingen gemakkelijker worden en uw prestaties toenemen.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Het product Testolan is in de eerste plaats een modern preparaat in de vorm van capsules. Dit voedingssupplement is ontwikkeld voor mannen die de natuurlijke mannelijke eigenschappen en capaciteiten van het lichaam willen versterken. Door de afscheiding van testosteron te verhogen, heeft Testolan een positief effect op de mannelijke prestaties en verhoogt onder andere de energie, versterkt, vergroot de spiermassa, verhoogt het libido, verbetert de erectie en verbetert de spermaparameters. Het is ook belangrijk te weten dat Testolan een 100% natuurlijke samenstelling heeft.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Een andere en in dit geval de laatste suggestie voor een uitstekend product voor spiermassatoename is TestoBoost. Het is ontwikkeld om het belangrijkste mannelijke hormoon, en nog veel meer, tot ongekende hoogten te brengen. Het is een product voor iedereen die waarde hecht aan zware trainingen, een goede regeneratie, en ook voor die mannen die dromen van een lichaamsbouw die lijkt op een oude Griekse god. Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een zorgvuldig samengestelde formule, zult u al na één maand een groot verschil in uw spiermassa kunnen opmerken.

Andrzej

Karol

Ik train al vele maanden regelmatig in de sportschool, maar het brengt me niet de resultaten die ik wil. Dus besloot ik om het Mass Extreme supplement te nemen en ik ben echt zeer tevreden. Ik raad het aan!

Meer >>

Mateusz S.

Nikodem

Sinds een paar jaar zorg ik voor mijn figuur en streef ik ernaar het figuur van mijn dromen te bereiken. Het is echter niet zo'n gemakkelijk proces als het misschien lijkt. Tegen de schijn in, zijn lichaamsbeweging en dieet alleen vaak onvoldoende. Daarom heb ik besloten om het Mass Extreme supplement te nemen. In het begin stond ik er sceptisch tegenover, maar na verloop van tijd begon ik steeds meer effecten te merken. Ik kan dit product zeker aanraden aan iedereen die snel en effectief spiermassa wil winnen.

Meer >>

Dzik

Mikołaj

Ik geloofde nooit in spiersupplementen, maar mijn wanhoop deed me eraan toegeven na vele pogingen om perfecte spiermassa op te bouwen. Regelmatige lichaamsbeweging, een goed dieet en vooral de supplementen van Mass Extreme hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik uiterst tevreden ben met mijn lichaam.

Meer >>

polski | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |

Supplementen voor gewichtstoename en spiergroei
. Actieve sporters vragen zich vroeg of laat af: welke sportsupplementen te kiezen voor spiermassatoename? Waar u vooral op moet letten, om uw gezondheid en welzijn niet op te offeren aan de effectiviteit van uw training. In dit artikel bekijken we de 5 beste supplementen uit het sportvoedingsassortiment voor spiergroei.

Tabletten voor massa

Als we het hebben over sportsupplementen voor massa is nummer één natuurlijk eiwit. Eiwit in het lichaam wordt afgebroken tot aminozuren, die de belangrijkste "bouwstof" voor spiervezels zijn. Hier kunt u elk type van gebruiken, of het nu "snelle" wei is, of vrije caseïne, of zelfs gecombineerde eiwitmengsels:

. * Een wei supplement wordt direct na een training gedronken om het herstel te versnellen; * Caseïne (de meest populaire vorm is micellair, het heeft geen onaangename smaak) wordt aanbevolen om 's nachts te drinken - omdat in de slaap de herstelprocessen niet stoppen, maar juist het tegenovergestelde; * Een combinatie bestaande uit verschillende soorten eiwit kan tussen de maaltijden en op niet-trainingsdagen worden gedronken om het eiwitaandeel in de voeding te verhogen.

Voor actieve spiergroei is echter niet alleen een teveel aan eiwitten nodig, maar ook een teveel aan calorieën in het algemeen. Als je pure proteïne drinkt na een training, zal dat voor het grootste deel zorgen voor het herstel van verspilde kracht en interne energievoorraden - glycogeen. Daarom moet je koolhydraten toevoegen aan je proteïne.

Gainer is een calorierijke proteïne-koolhydraatshake die speciaal is samengesteld voor atleten op de masonbore. Met zijn hulp worden overtollige - of overtollige - calorieën gemakkelijk aangemaakt, en de eiwitten uit de gainer worden onmiddellijk naar het herstel en de versterking van de spiervezels gestuurd. Men kan zeggen dat gainer een supplement is dat alleen bedoeld is voor gewichtstoename. Het is vooral nodig als u een ectomorfe lichaamsbouw hebt - slank, met weinig lichaamsvet. Zulke mensen vinden het moeilijk om aan te komen zonder sportvoeding.

Bij overgewicht moet Gainer echter met voorzichtigheid worden geconsumeerd. Een gainer op langzame koolhydraten, bijvoorbeeld op isomaltulose, verdient de voorkeur - zo'n shake veroorzaakt geen plotselinge pieken in de bloedinsuline en zorgt voor een langer gevoel van verzadiging.

Een ander essentieel sportsupplement voor de groei van spierweefsel zijn de essentiële aminozuren BCAA. Dit is een mengsel van L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine.

. 1.Leucine in de synthese van eiwitten in de spieren activeert anabole processen. Beschermt de spiervezels tegen beschadiging tijdens intense inspanningen. Verhoogt de insulinesynthese en vermindert de glycogeenafbraak, houdt de vochtbalans in het lichaam op peil. 2.Isoleucine voorziet de spieren van zuurstof, extra voeding en stimuleert hun groei. Regelt de bloedsuikerspiegel. Herstelt actief beschadigde spiervezels, verhoogt het algemene uithoudingsvermogen. Isoleucine is bijzonder effectief bij intense inspanning. 3.Valine regenereert het lichaam na fysieke inspanning. Het geeft de spieren energie, verhoogt het uithoudingsvermogen en de concentratie tijdens de training. Het aminozuur houdt de stikstofbalans in stand en reguleert het serotoninegehalte.

Ja, deze aminozuren komen voor in elk eiwit, ook in wei. Maar in hun zuivere vorm en in een verhouding van 2 : 1 : 1 bevorderen deze sportsupplementen actief de spiergroei.Een klassiek pre-workout complex heeft geen direct effect op de spiergroei, maar vooral op krachtindicatoren. Dergelijke supplementen verhogen het uithoudingsvermogen en geven extra kracht, omdat ze gewoonlijk stimulerende middelen bevatten - cafeïne, taurine, guarana. Dit is enerzijds nuttig, omdat het helpt alle inspanningen van het lichaam te mobiliseren.

Maar aan de andere kant laden ze allemaal het hart en de vaten op, wat heel schadelijk is en soms zelfs gevaarlijk. Bovendien worden gewoonten ontwikkeld, en bij regelmatig gebruik is het nodig de dosis te verhogen. Dit is, op zijn zachtst gezegd, niet goed voor de gezondheid.

Intussen zijn pre-workouts van de nieuwe generatie meestal een complex van aminozuren en supplementen voor atleten, waaronder die welke de spiergroei bevorderen. De meest voorkomende zijn:

Arginine leidt tot een toename van de spiermassa - het versnelt de productie van testosteron en groeihormoon. Daarom verlaagt het het onderhuidse vetgehalte, verbetert het de spierontlasting en stimuleert het de diaphorese. Verlaagt het slechte cholesterolgehalte, verhoogt stikstofmonoxide, of arginine verbetert de tonus van de bloedvaten. Het is een krachtige antioxidant en versterkt het immuunsysteem. Beta-alanine verhoogt de intensiteit van de spiersamentrekkingen, waardoor u tijdens de training intensievere bewegingen kunt uitvoeren. Vermindert vermoeidheid, stelt het begin van "spierfalen" uit. Reguleert de bloedsuikerspiegel, voorkomt glycogeenafbraak. Alanine is aangewezen voor hypotensieve en hypoglykemische atleten om het uithoudingsvermogen te vergroten. Creatine, verantwoordelijk voor het leveren van energie aan de spieren en het vergroten van de kracht tijdens de training. We zullen er hieronder meer in detail op ingaan - of lees ons eerdere artikel. Glutamine helpt bij de synthese van andere aminozuren en draagt zo bij tot zowel het herstel van de spieren na de training als de opbouw van nieuwe spiervezels. Het heeft een licht stimulerend effect, waardoor u een boost van kracht en energie krijgt voor een effectieve training. Immuun-stimulerend.

. Laten we aannemen dat het Amino Power pre-workout complex 3,8 gr. bevat. BCAA, 3,8 gr. arginine, 3,8 gr. beta-alanine en 1,8 gr. creatine per portie. Het verhoogt uw kracht en uithoudingsvermogen veilig voor het cardiovasculaire systeem, geeft u energie voor de training en stelt u in staat zo efficiënt mogelijk te herstellen. Het kan een sportsupplement voor het verkrijgen van spiermassa worden genoemd.

Lichaamstypes

Specifieke sportvoedingsproducten voor de rekrutering van spiermassa worden gekozen met veel verschillende nuances en criteria in het achterhoofd. Eén daarvan is het lichaamstype van een persoon.

De meest gebruikelijke classificatie van de Amerikaanse arts William Herbert Sheldon is dat mensen worden onderverdeeld in endomorfen, ectomorfen en mesomorfen.

1. endomorf

Dit lichaamstype wordt gekenmerkt door een brede taille, schouders en heupen, een polsomtrek van meer dan 20 cm en benen die meestal korter zijn dan het lichaam. Door hun trage stofwisseling zijn endomorfen vatbaar voor zwaarlijvigheid en hebben ze vaak overgewicht.

2. ectomorph

Heeft een slanke lichaamsbouw, smalle taille, schouders en heupen, langgerekte armen en benen. Het metabolisme van zo'n persoon is versneld, zodat het percentage lichaamsvet zeer laag is. Een set spiermassa aan een ectomorph wordt met grote moeite gegeven. Daarom klaagt hij zo vaak: "Ik oefen tot het zevende zweet, en de spieren groeien nauwelijks..."

3. mesomorf

We kunnen gerust stellen dat vertegenwoordigers van dit lichaamstype aanvankelijk geluk hadden omdat zij van nature atletisch zijn. Schouders, taille en heupen zijn bij mesomorfen van gemiddelde breedte. Spieren "reageren" goed op belasting en groeien actief, en overtollig vet, indien aanwezig, kan gemakkelijk worden afgevoerd. Dieet en training om te redden!

Juiste voeding voor spiermassa toename
Alvorens de meest populaire sportvoeding voor het "oppompen" van spieren te beschrijven, geven wij enkele praktische tips voor rationele voeding voor endomorfen, ectomorfen en mesomorfen.

Steroïden voor massa

. Dit is een vitamine-achtige stof die wordt aangetroffen in spieren - en respectievelijk spieren. Het lichaam maakt het zelf aan, maar soms niet genoeg voor een adequate krachttraining. Het heeft echter de eigenschap zich op te hopen in de spieren naarmate u het maandelijks drinkt - om de gewenste niveaus te handhaven.

Eerst en vooral voorziet creatine de spieren van energie - het versnelt de synthese en vertraagt de doorstroming van adenosinetrifosforzuur of ATP. ATP is de belangrijkste intracellulaire "brandstof" tijdens de training. Het verhoogt de toevoer van voedingsstoffen naar de spiervezels, de bloedstroom en de zenuwverbindingen tussen de cellen. Door anabolische processen te stimuleren, zorgt creatine ervoor dat spieren na belasting sneller regenereren en er beter uitzien. Bovendien draagt het bij tot een optimale watercirculatie in de spieren, wat in grote mate bepalend is voor de verlichting van de spieren.

In het algemeen vermindert creatine de vermoeidheid, maakt het intensievere trainingen mogelijk, wat belangrijk is tijdens de massaperiode en maakt het CREATINE MONOHYDRATE tot een van de meest populaire supplementen voor spiermassa.

Omega-3's bekend sinds de kindertijd
Omega - 3 onverzadigde vetzuren zijn de stof waarvoor visolie eigenlijk wordt geprezen. Maar nu is het niet meer nodig om een vieze olieachtige vloeistof in te slikken - dankzij de moderne technologie kunnen omega-3 in neutraal smakende capsules zonder onaangename smaak worden gedaan.

Omega-3 versterkt het immuunsysteem aanzienlijk. Bij het winnen van spiermassa is dit bijzonder belangrijk - onder andere de regeneratieve processen hebben er immers mee te maken. Ruwweg zijn eiwitten en hun aminozuren de "stenen" van ons lichaam, terwijl vetzuren het "cement" zijn.

Bovendien vermindert Omega-3 de belasting van hart en bloedvaten en verhoogt het het algemene uithoudingsvermogen en de weerstand tegen stress. Een tekort aan onverzadigde vetzuren kan leiden tot ernstige stofwisselingsstoornissen.

Omega - 3 moeten beslist met een andere maaltijd worden ingenomen, anders worden ze slecht opgenomen en kunnen ze tot darmstoornissen leiden.

Beste supplementen voor spiergroei: aanbevelingen van de experts bij Prime Kraft


Moderne sportvoeding biedt verschillende mogelijkheden om succes in de sport te bereiken en een lichaam te "creëren". Om alles hierboven samen te vatten, raden wij aan om supplementen voor de massa te nemen volgens de volgende schema's:

Gainer - onmiddellijk na de training;
Creatine - 's morgens en na de training gedurende één maand, daarna pauze;
BCAA's-voor of tijdens de training;
Pre-workout complexen-voor de krachttraining;
Omega-3-bij het ontbijt;


Sportsupplementen voor spiermassatoename hebben vooral effect bij een juiste voeding en intensieve training. Daarnaast moet u uw algehele dagindeling in de gaten houden, met slaaptekort omgaan en voldoende tijd uittrekken voor rust.anabolen kopen, anabolen kuur, anabole steroiden, anabolen pillen, anabole steroïden, anabole steroiden kopen, anabolen, steroïden, anabole, steroïden kopen, anabolen kuur kopen, anabole steroiden kopen, anabolen bestellen, betrouwbaar anabolen kopen, steroids kopen, betrouwbare anabolen site, anabolen pillen, anabolen pillen kopen, anabolen kopen in nederland, steroïden shop, beste anabolen, dianabol kopen, anabolen kuur pillen, anabolen shop, beste anabolen kuur, steroiden kuur, testosteron kuur kopen, steroiden shop, anabole kopen, beste anabolen pillen, steroïden pillen, anabolen bestellen betrouwbaar, waar anabolen kopen, kuurtje kopen, anabolen pillen kuur, steroiden pillen, anabolenkopen, anabolen kopen ideal, anabolen te koop, testosteron kuur, kuur anabolen, anabolenkopen nl, legale anabolen, anabolen kopen online, anavar bestellen, anabolen pillen voor beginners, anabolen kopen net, anabolen online, dianabol bestellen, anabolen kopen 4u, online anabolen kopen, primobolan kopen, anabolen online kopen, oxandrolone kopen, orale anabolen, anabolen pillen, anabolenkuurtje nl, anabolen kopen afhalen, anabolen kuur, anabolen kuur voor beginners, testosteron kopen bodybuilding, steroiden pillen, steroïden pillen, groeihormoon kuur, anabolenkuurtje, natuurlijke anabolen, anabolen steroiden, anabolen bestellen, anabolen kopen afhalen, beste anabolen pillen, online anabolen kopen dutchbodybuilding, anabolen pillen kopen, anabolen soorten, steroïden kopen, anabole steroide, testosteron pleisters kopen, natuurlijke steroiden, groeihormoon bestellen, anabolen net, anabolen gebruiken zonder trainen, anabolen aan huis, hcg kuur bestellen online, groeihormoon kopen, anabolen kuur kopen, beste anabolen merk, anabolen kuur pillen, anabolen kopen, steroids kopen, anabolen afhalen, testosteron kuur kopen, groeihormonen kopen, kuur anabolen, steroids nl, hcg kuur bestellen, hgh kuur prijs, fitness pillen, anabolen pillen voor beginners, steroiden kopen, anabolenkuurtje nl, testosteronkuur